April 1st, 2011
От Хороскопи.net
Публикувано в Астро*Прогнози

Свали безплатни книги по Астрология от сайта Astroogle

Как да преминем през кризата на Плутон?

Плутоновите кризи често са преломен момент в живота и обръщат посоката му към по-добро, ако сме достатъчно смели да приемем промяната.

Ако усетите, че Плутон наближава важна точка в хороскопа ви, то пригответе се за големи промени. Пълното прекрояване на живота ви, желанията, мечтите, отношенията, изискванията, търпението, проблемите, свободата – всичко това ще получи ново измерение през периода на Плутоновата криза.

Има ли сфери в живота, където сте достигнали предела? Изчерпали ли сте всичко във връзката си? Нямате повече накъде да растете в кариерата на мястото, където сет градили дългогодишна кариера? Значи е време да затворите една страница от живота и да минете на друго ниво – по-зрели, по-опитни, по-уверени в себе си, по-взискателни и по-амбициозни. Не се занимавайте с детайлите, погледнете голямата картина и мислете за най-ключовите неща в живота си – за решаване на проблемите в семейството, отношенията или кариерата. И осъзнайте, че явно денят те да бъдат решени е дошъл!

Плутон е планета, която се преобразява из основи живота, сменя старите устои с нови, задава нов тон, изисква да излезете от “зоната на комфорт” в която живеете и да се изправите срещу реалните предизвикателства в живота. Плутон ви дава шанс за напредък, допуска ви в най-отбраното и висше общество, показва ви къде може да сте, ако положите усилия и следвате линията на успеха. Плутон ви дава свобода и иска от вас единствено отдаденост и последователност, както и това да вземете отговорностите си в ръце. Плутон гарантира, че ще се отървете от излишния товар и че загубите невинаги са губещи за вас, а напротив, освобождават ви от излишен товар, който ви дърпа назад към миналото. Плутон ви посочва начини как да преодолеете страховете, незрялостта, неувереността и изисква от вас да спрете да отлагате важните решения, а да изберете най-добрия път и да го следвате.

Никой не е казал, че е лесно, защото промените, които Плутон носи са винаги големи и понякога и неочаквани. Човек попада в окото на урагана, животът му се завърта с голяма скорост, загубвате удобството на ежедневието, всеки ден става истинско предизвикателство, много хора излизат от живота ви, но и много нови идват. Но дори и да е трудно, със сигурност ще е най-доброто за вас, а и едва ли ще го забравите. Няма човек, който да не помни добре Плутоновите кризи в живота си. Така е, защото те винаги са означавали важни промени и събития, които са обърнали хода му в друга посока.

Плутон обаче е виновникът не само за личните кризи, но играе главната роля и в актуалната световна криза, която световната икономика изживява. Този бавен и продължителен процес предизвикан от преминаването на Плутон през знака Козирог ще продължи дълго. Няколко ключови и редки планетарни конфигурации тепърва предстоят, както и “разходката” на Плутон в знака Козирог, която ще продължи чак до 2024 г.

Настъпването на Плутоновите кризи е неизбежно, но и напълно индивиду- ално, зависещо изцяло от личния ви хороскоп. Всичко зависи къде на пътя на Плутон са попаднали личните пла- нети в рождения ви хороскоп. Научете сега от професионален астролог кога ще настъпят Плутоновите кризи в живо- та ви. Получавате пълна прогноза за целия си живот и периодите, когато Плутон е активен, както и в детайли ще разберете за промените, които ще настъпят в живота ви и кой сфери от него ще бъдат засегнати. Не планирайте важни стъпки без тази информация. ПОРЪЧАЙ СЕГА!