August 30th, 2011
От Хороскопи.net
Публикувано в Астро*Прогнози

Свали безплатни книги по Астрология от сайта Astroogle

Научи Астрология сам! Изтълкувай хороскопа си!

Астрологията е незаменим инструмент, който ще ви даде власт да разгадавате предварително ходовете на съдбата и да се чувствате подготвени за бъдещето.

Астрологията е мощен и незаменим инструмент, с който да разкодирате ходовете на живота си, да намерите обяснение на случващото се, да изчислите времетраенето на благоприятните си периоди и да избегнете лошите въздействия като изпреварите или осъзнаете влиянието им. Големите стъпки в живота не се правят без истинско планиране и никой богат, известен или овластен човек не е поемал цялата отговорност за стъпките си без да има потвърждението на звездите.

Астрологията е пътеводител, който може да ни помогне, знаейки предразположеностите на характера и съдбата си, да начертаем най-успешния, безпроблемен и добър път, който да ни изведе по-бързо и по-близо до целите, които сме си поставили.

Това не само, че е възможно, но е и най-разумното решение, за да не пилеем жизнената си енергия и ресурси напразно. Астрологията може да предпази човек от много грешни стъпки и да го запознае с логиката на неговия житейски път. С нея винаги ще имате един невидим съветник, който ще ви насочва в правилната посока. Астрологията не би била нужна, ако животът ни беше много дълъг, но за краткия си земен престой на човек му е отредено да се “вмести” в годините на живота си, а безконечните понякога опити и грешки могат не само да ни отведат в съвсем погрешна посока, но и да ни отдалечат фатално от житейските ни цели. Астрологията позволява да не загубим пътя и както казва още бащата на Астрологията Птоломей: “Звездите показват, но не задължават”. 

Изучаването на науката Астрология никога не е било толкова лесно, достъпно и безпроблемно, колкото сега. Онлайн курсът по Астрология е интерактивен, разкриващ богатството на тази наука стъпка по стъпка, без да е нужно да тръгвате с предварителни познания. Курсът е богато онагледен с примерни хороскопи, таблици, схеми и графики, отделено е място на всяко понятие и е разкрита успешната и точна схема за тълкуване на хороскопа. След завършването на онлайн курса, вие ще можете да изтълкувате не само своя собствен, но и хороскопите на своите близки и познати, както и да използвате тези познания за свои ориентир оттук насетне в живота и отношенията си с хората.

За да придобиете представа за нивото на курса, формата на лекциите, които ще получите, професионалното му качество, може да разгледате примерните страници от курса дадени под формата на електронна книга, които са част от първата уводна лекция от курса по Астрология. Може да разгледате и подробно програмата му, както и да се запишете онлайн.