Свали безплатни книги по Астрология от сайта Astroogle

Личен Хороскоп

Астрологични консултации

За болшинството хора първата среща с астрологията е четенето на вестникарските колонки с хороскопи. Описанията дадени в тях са твърде общи, тъй като са направени на основата единствено на положението на Слънцето в даден момент от годината или това, което популярно наричаме зодия.

Астрологията обаче далеч не се изчерпва със зодиите. Тя е способна да даде детайлни, описателни, прецизни и лични тълкувания на всяка една сфера от живота ни, както и да прогнозира събития с различна по степен значимост и точност в близко или по-далечно бъдеще. Това, разбира се, е възможно единствено след съставянето на лична рождена карта, за съставянето на която се използва освен датата на раждане, също така и точния час и населеното място. Тази карта се нарича хороскоп.

Хороскопът е реална карта на разположението на небесните тела – планети и звезди по небесната сфера в точния момент на раждане на даден човек. Тя отразява реалните характеристики и тенденции във всички сфери на живота в детайли и дава възможност те да бъдат описани, както и да се направи реална прогноза за развитието им във времето.

Само този хороскоп е истински, реален, стойностен и персонален. Практически няма двама души с еднакви хороскопи, дори и тези на еднояйчните близнаци, родени заедно, се различават.

Хороскопът показва индивидуалните характеристики. Вестникарските или ТВ хороскопите са общи и информацията в тях, събрана в няколко реда или секунди, не може да ви послужи да планирате действията и намеренията си.

Срещата с астролог често е ключова в решителни моменти, когато се налага да поемем в нова посока или да променим съществуващото статукво, когато искаме да изясним заплетена ситуация, когато искаме да планираме подходящо време за нашите лични или професионални начинания или когато просто искаме да получим потвърждение и допълнителна застраховка, че сме взели правилното решение и интуицията ни не е подвела.

Ролята на астролога е на консултант, който би могъл да ви даде насока за правилността на решенията, да ви посочи удачни периоди за реализация на намеренията ви, да ви предпази от рисковани ходове, да ви даде представа за последиците от действията ви, да ви изясни сложността на отношенията ви, да ви посочи силните качества и как бихте могли най-добре да ги изявите, да ви посочи удачните сфери за реализация. Но не бива да забравяте, че астрологът не е вездесъщ мъдрец, чийто думи могат да ви отнемат правото на личен избор или да ви налагат решения, които не искате да приемете. Думите на астролога не са заместител на вашите решения и отговорности.

Кодексът за добра астрологична практика изисква от него пълна конфиденциалност на споделеното в разговорите помежду ви, придържане към достоверното тълкуване на астрологичната карта и факторите в нея, въздържане от лични оценки и мнения, даването на полезни и добре подплатени съвети. Обратното е знак, който трябва да ви подскаже, че не сте попаднали на истински астролог.

Своя истински хороскоп може да поръчате на страницата за поръчка на хороскоп, където ще намерите цялата палитра от астрологични анализи, обхващащи тематичен анализ на личния хороскоп, партньорски хороскоп, медицински, кармичен и хорарен (хороскоп за момента), както и пълна гама прогностични хороскопи – годишни, базирани на анализ на транзити, прогресии, слънчеви дирекции, слънчев хороскоп, планетни периоди, примарни дирекции, лунации и затъмнения.

Хороскопите се съставят на базата на предоставени име, дата на раждане, час и град, където сте родени. Изработката им отнема една седмица, а след получаването на готовия астрологичен хороскоп имате възможност да зададете уточняващи въпроси. Имате възможността да поръчате хороскопи за себе си и близките си съставени от най-опитните български астролози. Личният хороскоп е най-достъпният и директен начин да “сверите” своя житейски часовник и да запазите успешния ход на съдбата напред и нагоре!