March 28th, 2011
От Хороскопи.net
Публикувано в Астро*Прогнози

Свали безплатни книги по Астрология от сайта Astroogle

Носят ли ви щастие парите?

“Парите не ме интересуват”. Това може да каже само човек, който има достатъчно и животът му не зависи от тяхното количество. Много малко хора живеят истински независим живот днес, тъй като в една капиталистическа икономика, парите никога не стигат, а рисковете да имаш собствен бизнес са твърде големи. Парите не носят истинско щастие, но без тях то е доста трудно постижимо, поради това те са изключително важен фактор в живота на 99% от хората. Те са нужни за две основни неща – за прехраната ни и за удовлетворяване на желанията ни, като всеки ги харчи различно – едни имат широки пръсти и не успяват да задържат и стотинка в джоба си, други стискат и последното левче, спестяват и планират къде да ги похарчат. Как харчим парите си и какво отношение имаме към тях показва много от нашата зодия. Ето какво ви съветват звездите!

Овен (21 март – 19 април)

Парите ми трябват ден за ден

Овните не обичат дългосрочните инвестиции и гледат да оправят бюджета си за близкото бъдеще. Не обичат да затварят пари, а да ги имат налични по всяко време. Поради това често Овните имат малко пари на разположение защото обичат да харчат на едро и импулсивно. Друга причина да се оправят трудно с финансите си е, че са доста щедри и склонни да помагат на приятели в нужда.

Телец (20 април – 20 май)

Солидни инвестиции

Телците обикновено нямат големи спестявания, въпреки че са доста икономични и не харчат излишно. Те не обичат парите им да се въртят “безцелно” из джобовете и предпочитат да ги инвестират в печеливши начинания – като най-предпочитано сред тях са недвижимите имоти, което е нещо видимо и реално, с което могат и да се похвалят. Телците харчат много пари и за своите слабости, към които те са пристрастени и от които имат нужда, за да се чувстват добре.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Интелигентни играчи

Близнаците са много съобразителни и подходящи за игра на борсата. Те акумулират голямо количество разнородна информация, любопитни са, и вечно попадат на нови възможности, не са страхливи и са склонни да поемат рискове. Те харчат лесно, но имат и добра преценка за целесъобразност и трудно могат да бъдат подведени от хора или обстоятелства.

Рак (21 юни – 22 юли)

Хралупи на катерици

Раците са много икономични, не обичат разхищението и държат парите си наблизо. Те не оставят всичките си пари на грижата на банката, а имат в дома си скътани пари на много места – в буркан в кухнята, в плик между книгите в библиотеката и считат това за неприкосновен резерв, който може спешно да им потрябва. Раците не парадират с парите си, а търсят начин да ги вложат, за да им носят печалба. Те не са алчни, а търсят по-скоро сигурност.

Лъв (23 юли – 22 август)

Представителен или фукльо?

Лъвовете обичат лустрото, да изглеждат бляскаво, прелестно и от тях да лъха усещане за богат и охолен живот. Този вид изисква понякога много инвестиции. Жените обичат злато и скъпи камъни, бижута, чанти и дрехи. Голяма кола, дълги почивки и големи купони са местата, където Лъвовете оставят парите си. Държат на приятелите си и черпят всички наред. Лъвовете често са големи разсипници, но винаги харчат собствените си пари.

Дева (23 август – 23 септември)

Икономисващият реалист

Животът носи много рискове, срещу които Девите искат да се презастраховат. Мислят за далечното бъдеще, когато ще приключат с тежката работа и ще се отдадат на заслужена почивка, плаж, пиене на коктейли и разкрасителни процедури. Девите изглеждат непретенциозни, но добре планират и умножават парите си, никой не подозира колко богати могат да са те.

Везни (24 септември – 23 октомври)

Лукс или сигурност?

Везните са импулсивни и играят на дребно, спокойни са ако имат пари за днес, но нямат идея как ще живеят напред. Рядко инвестират, харчат много и без необходимост, обичат добрия външен вид, хубавите мебели, храна и дрехи. Везните са едни от най-често взимащите пари на заем и обикновено са с няколко кредитни карти и парите все не им стигат. Везните често изпадат в затруднено положение именно заради неразумните си харчове.

Скорпион (24 октомври– 22 ноември)

Потайните финансисти

Скорпионите не разгласяват финансовото си състояние и много малко хора са наясно колко пари всъщност те изкарват, харчат, инвестират или спестяват. Те са много спестовни и трупат по малко, но постоянно, защото се страхуват от финансови загуби и това да нарушат стандарта си. Скорпионите рядко са, но могат да бъдат и много щедри! Бъдете внимателни, със сигурност ще искат нещо в замяна и то с голяма лихва. Скорпионите са много лоялни и си правят добре сметката, но стават много манипулативни, ако решите да ги подвеждате.

Стрелец (23 ноември– 21 декември)

Хазартен манталитет

Често е доста плашещо да гледате как Стрелците се справят и разполагат с парите си. Те са импулсивни и крайни, харчат колкото имат и финансовото им състояние винаги е силно променливо – или имат много или са на дъното. Те разчитат на късмета си и често предприемат начинания много отвъд възможностите, знанията и опита си. Уверено правят много рисковани сделки и инвестиции и бързо преодоляват и забравят загубите. Единственото, което ги избавя от пълен крах, обикновено е техния прословут късмет.

Козирог (22 декември– 20 януари)

Спестяване на всяка стотинка

Козирозите трупат печалба като управляват безрискови инвестиции. Винаги притежават собствени средства и имоти и може да се разчита на тях в това отношение. Единственото, което е важно за тях е качеството. Козирозите са много недоверчиви и трудно оставят някой да се бърка в бизнеса им, а паричните им дела са много далече от хорските очи.

Водолей (21 януари– 19 февруари)

Привидно без план в живота

Водолеите се справят с финансите импулсивно. Те удвояват парите си чрез методи, които повечето хора никога не са чували преди. Те обичат да ги харчат, както и се интересуват от новостите, упорити са, но и често сменят посоката си на развитие. Свободните професии са много сигурен източник на Водолеите, развиват и разчитат на способностите си, за да печелят пари. Те са добри организатори и презентатори, много убедителни.

Риби (20 февруари – 20 март)

Синдромът на вечно помагащия

Всъщност, Рибите са в състояние да управляват паричните средства добре. Разбира се, сметката им ще бъде много пълна, ако не дават парите си отново и отново. Няма значение, дали го правят в близкото си обкръжение или в целия свят, те получават удовлетворение, ако тяхната помощ е донесла облекчаване на страданията и винаги са готови да дадат своя принос. Рибите умеят да печелят от внос, търговия и спекулации.