March 5th, 2011
От Хороскопи.net
Публикувано в Картите Таро

Свали безплатни книги по Астрология от сайта Astroogle

Коя е ТАРО картата на твоята зодия?

Таро картите и зодиите са свързани с общи символи и те показват как съдбата ни се ръководи от небесните сили и нашата карма

Знаете ли, че всеки зодиакален знак е свързан с по една карта Таро от голямата аркана? Тези силни карти показват главни архетипни фигури, животни и символи, които са свързани със същността на всеки един от нас. Научете повече за “вашето истинско Аз” и как то се символизира от карта Таро. Традицион- ното тесте карти Таро се състои от 78 карти, разделени на две части – Голяма и Малка Аркана.

Овен (21 март – 19 април)

Вашата карта Таро е Императорът (Emperor, аркана IV) и показва човекът, който винаги е там, където имат нужда от него, за да реши проблем или да се справи с трудност. Картата символизира способността на Овена да бъде лоялен и да бъде близо до своите приятели. Подобно на кралската фигура от вашата карта, вие използвате вашия авторитет, име и сили, за да помагате на другите и да постигате целите си.

Телец (20 април – 20 май)

Вашата карта Таро е Папата (Hierophant, аркана V), която показва обучение от мъдри и учени хора, които ти помагат да намериш висшите истини за света чрез разкриване на древните и изпитани традиции. Превеждайки те през повърхността на нещата към дълбочината тези души те учат как да достигнеш същността на нещата, където истинското значение на живота ни показва важните житейски уроци.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Всички Близнаци са надарени с двойна природа, която се символизира от картата Таро – Влюбените (Lovers, аркана VI). Тя символизира съдбовните избори и как ви се налага много често да се изправяте пред морални дилеми и да избирате между това дали да поемете пътя на успеха или да следвате пагубните пътища. Тази карта ви окуражава да премерите на везната двете възможности и много внимателно да вземете решение кой път да последвате, продиктувано от вашето сърце.

Рак (21 юни – 22 юли)

Вие преминавате през живота със сила и гордост, която се символизира от вашата карта Таро – Колесницата (Chariot, аркана VII), поемайки винаги курс на издигане над дребните неща и проблеми и преследване на основната житейска цел избягвайки житейските конфликти. Въпреки че, Раците търсят основно сигурността на приятелството, семейството, колегите и публиката, но също така обичат свободата и надпреварата на честната игра, където имат шанс да спечелят, използвайки своята добре развита интуиция.

Лъв (23 юли – 22 август)

Вашата физическа сила е въплътена в картата Таро Силата (The Force, аркана XI), която е неубоздана и величествена и изобразява опитомяването на силата на лъва. Тя символизира поставянето под контрол на емоционалните, умствени и духовни сили и подобно на лъвовете, вие сте надарени със смелост, която ви помага да преодолеете проблемите и пречките.

Дева (23 август – 22 септември)

Вашата карта Таро е Отшелника (The Hermit, аркана IX) и изобразява нуждата често да забавите темпото, за да успеете да се фокусирате върху съществените цели в живота. Образът на тази карта е стар човек, отделен от външния свят. Неговите намерения са насочени към разкриване на вътрешния свят и причините за нещата и когато той намери мистерията, става отворен и невинен подобно на малко дете. Тази карта Таро се свързва с покровителя, вътрешния водач и пазителя. >>Давай нататък и за зодиите от Везни до Риби

Страници: 1 2